SVE SVOJE SA SOBOM NOSIM.

Otvorio sam blog da mogu podijeliti svoja razmišljanja s tobom. Naravno, za dijeljenje je potrebno barem dvoje. Zato ovdje ima mjesta da i ti kažeš o čemu razmišljaš. Jer kroz dijalog rastemo, vidimo bolje i dalje, dublje.

Želim dvaput tjedno napisati novu. Molim da uspijem. Priče se nadovezuju jedna na drugu. A opet, uglavnom funkcioniraju i svaka sama za sebe. Možeš ih čitati na ovoj stranici pojedinačno, kao blog post, kako ih objavim ili klikom na brojeve padajućih menija / 1-12, 13-24 i tako dalje, u nizu, više kao knjigu.

Svi likovi i događaji u pričama su stvarni, ne mijenjam imena. Ako se prepoznaš u priči, a ne želiš biti njenim dijelom, molim te javi mi na sasa.borozan33@gmail.com i izostavit ću te iz priče. Na mail mi možeš pisati i ako imaš potrebu nešto mi reći, a da to ne bude javno. Nastojat ću odgovoriti unutar 24 sata. Ne zamjeri ako nekad ne uspijem.

OSTANIMO

U KONTAKTU!

Želiš li dobiti obavijest

kada napišem novu priču?

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

8 thoughts on “MOJE PRIČE.

 1. Nadam se da me sila neće izmjestiti iz Hr, skidam kapu na hrabrosti i želim ispunjenje planova i ciljeva…. Nije da se hvalim no zet amerikanac procijenio da će ostati ovdje, mozda radi samog zanimanja s kojim on i kćer mogu ovdje funkcionirati… Sretno ??

  • Hvala Snježana na podršci i lijepim željama. Mislim da je zet našao izvrsno rješenje za kvalitetan život – živi u Hrvatskoj i uživa sve njene kvalitete i prednosti, a radi, pretpostavljam, globalno.

 2. Dragi Saša, tvoje priče su vrlo inspirativne i zanimljive. Jedva čekam sljedeću. ?
  Želim ti svu sreću, ugodan i lijep boravak u Isrkoj! ??

  • Hvala Miro! Blog mi po defaultu ima opciju da trebam odobriti svaki post prije nego bude vidljiv. Što u principu nije moja namjera, samo trebam vremena da skužim kako maknuti tu funkcionalnost. A onda opet, dok sam čitao tvoj post, možda je ipak potrebna, za dlaku si se provukao 🙂

 3. Dragi Sasa,
  Svaka cast sto si se odlucio za taj veliki korak, nije bio jednostavan, znam iz vlastitog iskustva, mogu samo ti reci, forza nono iz Irske samo naprijed.

  • Hvala ti Dino! Tvoj primjer me ohrabruje. Kao mlad sam radio van Hrvatske, na brodu, a evo i kraj karijere, nadam se, dočekat’ ću na putu. Desetak godina je i mnogo i malo, ovisno s koliko doživljaja ih ispunimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>